Rólunk

Fiatalok vagyunk és rugalmasak, de ez nem azt jelenti, hogy tapasztalatlanok lennénk, épp ellenkezőleg!

Számos projekten túl pontosan tudjuk, hogy mire van az ügyfélnek a legtöbbször szüksége, mindenekelőtt az az igény kielégítés a célunk, hogy az a lehető legjobb és legprofibb eredményt állítsuk elő jelenlegi és jövőbeni partnereinknek. Magas szakmai minőségen végezzük a munkánkat, csak a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, figyelembevéve a trendeket.

Olyat sosem javaslunk az ügyfélnek, amiről azt gondoljuk, hogy számára nem a lehető legjobb megoldás, ha valaki velünk szerződik biztos lehet abban, hogy tisztán, transzparensen, alapos tervezéssel, megfelelő kommunikációval a kívánt és kért minőséget fogja a végeredményben látni. Hívjon minket bátran, vagy írjon üzenet, ha árajánlatot szeretne kérni, vagy csak kérése, kérdése akadna.

Cégünk jelenleg számos alvállalkozóval dolgozunk szorosan együtt, és több reklámügynökséget is partnerünknek mondhatunk.

Kárpáti Zoltán
Kárpáti Zoltán

Ügyvezető

Mindig is érdekelt a cégek és az informatika világa. Ezért választottam a közgazdaságtani pályát, majd később az informatikai vállalkozást, hiszen a kettő erősíti egymást, céget vezetni informatikával lehet jól és jól lehet informatikával céget vezetni, vállalkozást menedzselni. Alapszakos hallgatóként kezdtük el a céget, és mára számos sikeres projekten vagyunk túl. Büszke vagyok arra, amit elértünk, hogy ügyfeleinknek értéket nyújtunk és hogy egy projekt lezárását követően is minket keresnek, ha egy új feladatról van szó.

A Progmen’s-ben én felelek az ügyfélmenedzsmentért, ill. az operatív teendők nagy részéért, valamint a stratégiai irányok kijelölésében is segítek, bár ezeket demokratikusan, közösen határozzuk meg.

Végh Tamás
Végh Tamás

Fejlesztő

AZ ELTE informatika karán ismerkedtem meg a webfejlesztéssel, és azóta a szenvedélyemmé vált a webes világ. Napi szinten követem a technológiai fejlődést. Számomra a tökéletes weboldal a felhasználói igényeket helyezi legelőre.

A Progmen's csapatában a feladatom a projektek fejlesztési részének az irányítása. Én felügyelek azért, hogy határidőre az ügyfél pontosan azt kapja amit szeretett volna.